فرم جستجو

فلسفه صدرایی می‌تواند انسان‌شناسی متفاوتی در اختیار جامعه جهانی قرار دهد
۱۳۹۵/۱۲/۰۹ - ۱۳:۰۹
عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی اظهار داشت: ما با استفاده از فلسفه صدرایی می‌توانیم انسان‌شناسی متفاوتی را در اختیار جامعه جهانی قرار دهیم که هم دنیای انسان را تامین کرده و هم می‌تواند او را به سعادت آخرت برساند.

کرسی علمی ترویجی «نگاه متعالی به انسان در فلسفه ملاصدرا» برگزار شد
۱۳۹۵/۱۲/۰۹ - ۱۲:۳۵
کرسی علمی ترویجی «نگاه متعالی به انسان در فلسفه ملاصدرا» به همت معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا‌(سلام‌الله‌علیها) و با مشارکت شورای عالی انقلاب فرهنگی، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در سالن جلسات پژوهشگاه جامعه‌الزهرا‌(سلام‌الله‌علیها) برگزار شد.

فلسفه ملاصدرا ظرفیت بزرگی برای اسلامی‌سازی علوم انسانی است
۱۳۹۵/۱۲/۰۹ - ۱۲:۲۴
رئیس دانشگاه قم با بیان این که فلسفه ملاصدرا ظرفیت بزرگی برای اسلامی‌سازی علوم انسانی است، گفت: زمانی می‌توانیم نسبت به اسلامی‌سازی علوم انسانی اقدام کنیم که جریان‌های علمی جهان را به درستی شناخته و آسیب‌ها و منفعت آنها را احصا کنیم.

نظریه هستی‌شناسی و معرفت ملاصدرا برگرفته از قرآن کریم و فرهنگ اهل‌بیت(ع) است
۱۳۹۵/۱۲/۰۹ - ۱۲:۱۷
استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه نظریه هستی‌شناسی و معرفت ملاصدرا برگرفته از قرآن کریم و فرهنگ اهل‌بیت(ع) است، اظهار داشت: اگر بخواهیم نظریه مدونی در علوم انسانی در مقابل نظریات گوناگون ارائه دهیم، راه آن رفتن به سمت دیدگاه‌های ملاصدرا است.

نمایشگاه قرآنی «صراط» برگزار می‌شود
۱۳۹۵/۱۲/۰۹ - ۱۰:۰۷
معاون تربیتی فرهنگی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) گفت: نمایشگاه قرآنی «صراط» به همت اداره قرآن و حدیث جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) برگزار می‌شود.

کارگاه «اصول نگارش مقاله علمی پژوهشی و فرایند چاپ آن» برگزار می‌شود
۱۳۹۵/۱۲/۰۹ - ۰۸:۵۴
معاون پژوهش جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از برگزاری کارگاه علمی پژوهشی «اصول نگارش مقاله علمی پژوهشی و فرایند چاپ آن» خبر داد.

پیروی از ولایت آرمان شهید «عماد مغنیه» بود
۱۳۹۵/۱۲/۰۸ - ۲۲:۴۸
دختر شهید مغنیه با اشاره به شهادت برادر خود «جهاد مغنیه» گفت: هنوز اربعین «جهاد» تمام نشده بود که من به جامعه الزهرا(سلام الله علیها) آمدم و آنچه در اینجا دریافت کردم باعث جبران اندوهی بود که از غم فراق پدر و برادر در وجودم ایجاد شده بود.

خطبه فدکیه، جلوه ای از اندیشه سیاسی حضرت زهرا(س)
۱۳۹۵/۱۲/۰۸ - ۱۷:۱۳
حجت الاسلام و المسلمین «علیزاده موسوی» با بیان اینکه برخلاف تفکر برخی افراد، حضرات معصومین(علیهم السلام) از سیاست دوری نمی کردند، اظهار داشت: همان شرایطی که موجب شد تا حضرت محمد(صل الله و علیه و آله) به رسالت برسد، موجب می شود بعد از ایشان بحث سیاست و امامت پیگیری و دفاع شود و این همان رویه ی سیاسی حضرت زهرا(سلام الله علیها) است.

حضرت زهرا(س) الگوی عملی اقتصاد مقاومتی بودند
۱۳۹۵/۱۲/۰۸ - ۱۵:۱۴
استاد گران‌قدر جامعه الزهرا(سلام الله علیها)، بانو «مجیدی نسب» در گفتگویی صمیمی، به زیبایی، برخی زوایای اقتصادی زندگی حضرت زهرا(سلام‌الله علیها) را که برای هر زن مسلمان قابل الگوبرداری است؛ تبیین کرده و به کاستی‌های فعلی در رفع مشکلات جامعه پرداختند.

امروز جامعه اسلامی نیازمند وحدت، محبت و همدلی است
۱۳۹۵/۱۲/۰۸ - ۱۴:۲۶
حجت‌الاسلام‌والمسلمین «سیدمحمود مدنی» با بیان این که جامعه‌الزهرا‌(سلام‌الله‌علیها) جامعه همه بانوان شیعی است، اظهار داشتند: امروز جامعه اسلامی نیازمند وحدت، محبت و همدلی است و باید در مقابل دشمنان اسلام ید واحده باشد.

سومین برنامه رسم پروانگی ویژه طلاب خوابگاهی برگزار شد
۱۳۹۵/۱۲/۰۸ - ۱۳:۳۴
معاون تربیتی ‌فرهنگی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) گفت: سومین برنامه رسم پروانگی ویژه طلاب خوابگاهی شب گذشته، هفتم اسفند ماه در خوابگاه حضرت خدیجه(سلام‌الله‌علیها) برگزار شد.

کارگاه پژوهشی «روش تحقیق در علوم اسلامی» برگزار می‌شود
۱۳۹۵/۱۲/۰۸ - ۰۸:۵۳
معاون پژوهش جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از برگزاری کارگاه علمی پژوهشی «روش تحقیق در علوم اسلامی» خبر داد.

کرسی ترویجی «نگاه متعالی ‌به‌ انسان در فلسفه ملاصدرا» برگزار می‌شود
۱۳۹۵/۱۲/۰۷ - ۱۳:۳۷
معاون پژوهش جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) گفت: کرسی ترویجی عرضه و نقد ایده علمی «نگاه متعالی به انسان درفلسفه ملاصدرا» به همت جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) و با مشارکت شورای عالی انقلاب فرهنگی، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار می‌شود.

کارگاه «شیوه مدخل‌نویسی در دانشنامه» برگزار می‌شود
۱۳۹۵/۱۲/۰۷ - ۱۲:۵۱
مدیر دانشنامه زن مسلمان اظهار داشت: کارگاه «شیوه مدخل‌نویسی در دانشنامه» به همت گروه تاریخ دانشنامه زن مسلمان برگزار می‌شود.

هشتمین نشست تخصصی «شبهات فاطمی» برگزار شد
۱۳۹۵/۱۲/۰۷ - ۱۱:۱۸
هشتمین نشست تخصصی «شبهات فاطمی» به همت اداره کل تبلیغ و ارتباطات جامعه‌الزهرا‌(سلام‌الله‌علیها) و با حضور کارشناس شبکه جهانی ولایت برگزار شد.

صفحه‌ها

دیدگاه‌های اخیر