فرم جستجو

دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز از جامعه‌الزهرا(س) بازدید کردند
۱۳۹۶/۰۲/۰۷ - ۱۳:۰۲
۴۰ نفر از دانشجویان نخبه دانشگاه علوم پزشکی شیراز از جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) بازدید کردند

مدیر جامعه‌الزهرا(س): رئیس‌جمهور ما باید انقلاب اسلامی را بشناسد و به آن باور داشته باشد
۱۳۹۶/۰۲/۰۶ - ۱۷:۴۹
حجت‌الاسلام‌والمسلمین مدنی، مدیر جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) اظهار داشتند: رئیس‌جمهور باید اقتصاد و نظام اسلامی را با همان دید وسیع و شرح صدر امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب(مدظله‌العالی) پیش ببرد و به آنچه می‌گوید، عمل کند، بنابراین رئیس‌جمهور ما باید انقلاب را بشناسد و به آن باور داشته باشد.

«ماجرای نیمروز» در جامعه‌الزهرا(س) اکران شد
۱۳۹۶/۰۲/۰۶ - ۱۰:۳۰
معاون فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از اکران فیلم برگزیده جشنواره فجر و برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم همزمان با سینماهای کشور در تالار بیداری اسلامی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) خبر داد.

سرپرست معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا(س) منصوب شد
۱۳۹۶/۰۲/۰۵ - ۱۸:۴۱
در حکمی از سوی حجت الاسلام و المسلمین مدنی، مدیر جامعه الزهرا(سلام الله علیها)، حجت الاسلام و المسلمین «محمدرضا برادران» به سمت سرپرستی معاونت فرهنگی تبلیغی این موسسه منصوب شد.

تلفیق مأموریت فرهنگی و تبلیغی و همچنین مأموریت آموزشی و تربیتی در جامعه الزهرا(س)
۱۳۹۶/۰۲/۰۵ - ۱۸:۰۹
مدیر کل روابط عمومی و بین الملل جامعه الزهرا(سلام الله علیها) از تلفیق مأموریت فرهنگی و تبلیغی و همچنین مأموریت آموزشی و تربیتی در این موسسه خبر داد.

ثبت‌نام بن‌کارت‌ نمایشگاه بین‌المللی کتاب
۱۳۹۶/۰۲/۰۴ - ۲۰:۱۲
ثبت نام بن کارت‌های نمایشگاه بین المللی کتاب تهران برای طلاب و اساتید جامعه الزهرا(سلام الله علیها) امکان پذیر می باشد.

اطلاعیه حذف تک درس در مراکز تخصصی
۱۳۹۶/۰۲/۰۴ - ۱۹:۴۰
مهلت حذف اضطراری تک درس در مراکز تخصصی جامعه الزهرا(سلام الله علیها) طی اطلاعیه‌ای اعلام شد.

درس اخلاق عمومی ویژه طلاب بخش عصر برگزار شد
۱۳۹۶/۰۲/۰۴ - ۱۴:۱۲
به همت اداره کل تربیتی جامعه‌الزهرا(سلام الله علیها) درس اخلاق عمومی ویژه طلاب عصر برگزار شد.

دومین جلسه بصیرت افزایی انتخابات با سخنرانی مدیر جامعه‌الزهرا(س)
۱۳۹۶/۰۲/۰۴ - ۱۳:۵۴
درس اخلاق این هفته با محوریت بصیرت افزایی انتخابات و سخنرانی مدیر جامعه‌الزهرا(س) در تالار بیداری اسلامی این موسسه برگزار می شود.

برگزاری همایش مهربانانه با پدران
۱۳۹۶/۰۲/۰۴ - ۱۲:۵۸
همایش «مهربانانه با پدران؛ نقش پدر در تربیت کودک» از سوی اداره کل امور طلاب و خانواده جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) برگزار شد.

جشن تولد شکوفه ها در جامعه‌الزهرا(س)
۱۳۹۶/۰۲/۰۴ - ۱۲:۳۶
از سوی اداره کل امور طلاب و خانواده جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) مراسم «جشن تولد شکوفه ها» برگزار شد.

هشتمین محفل رسم پروانگی برگزار شد
۱۳۹۶/۰۲/۰۴ - ۱۰:۲۰
به همت اداره کل تربیتی جامعه‌ الزهرا(سلام الله علیها) هشتمین برنامه «رسم پروانگی» درترم جدید در خوابگاه برگزار شد.

طلاب از امکانات علمی خود در مسیر پیوند جوانان با امام زمان(عج) استفاده کنند
۱۳۹۶/۰۲/۰۳ - ۱۵:۰۵
جانباز هشت دفاع مقدس در مراسم دومین سالگرد تدفین شهدای گمنام جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) بیان داشت: ما شکنجه هایی بیش از آنچه داعش هم اکنون بر سر مردم وارد می کند، در زمان جنگ تحمیلی در کردستان و جنوب ایران دیدیم و مقاومت کردیم.

دومین سالگرد تدفین شهدای گمنام برگزار شد
۱۳۹۶/۰۲/۰۳ - ۱۵:۰۱
مراسم دومین سالگرد تدفین شهدای گمنام جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) پیش از ظهر امروز در تالار بیداری اسلامی این موسسه برگزار شد.

بازدید جمعی از بانوان کشور روسیه از جامعه‌الزهرا(س)
۱۳۹۶/۰۲/۰۳ - ۰۹:۲۶
۱۲ نفر از بانوان مسلمان کشور روسیه از جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) بازدید کردند.

صفحه‌ها