فرم جستجو

۴ شهریورماه؛ آغاز ثبت نام اینترنتی مهدکودک شکوفه‌های بهار
۱۳۹۶/۰۵/۲۳ - ۲۲:۱۰
مدیر اداره کل امور طلاب و خانواده جامعه‌الزهرا(س)، زمان ثبت نام اینترنتی مهدکودک شکوفه‌های بهار را ۴ تا ۱۵ شهریورماه اعلام کرد.

برگزاری دروس آزاد حوزه در جامعه‌الزهرا(س)
۱۳۹۶/۰۵/۲۳ - ۱۰:۲۷
طرح تدریس دروس آزاد و خارج از سیستم متداول درسی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) به درخواست طلاب و اساتید این مرکز اجرا می‌شود.

طرح تربیت مشاور در جامعه‌الزهرا(س) اجرا می‌شود
۱۳۹۶/۰۵/۲۲ - ۱۶:۳۵
طرح تربیت مشاور برای فارغ‌التحصیلان سطح سه رشته تعلیم و تربیت اسلامی در سه بخش مشاوره ازدواج، خانواده و کودک در جامعه‌الزهرا(س) اجرا می‌شود.

زمان ثبت‌نام مهدکودک شکوفه‌های بهار اعلام شد
۱۳۹۶/۰۵/۱۹ - ۱۰:۳۸
مدیر اداره کل امور طلاب و خانواده جامعه‌الزهرا(س) از آغاز ثبت نام اینترنتی مهدکودک شکوفه‌های بهار در ۲۵ مردادماه خبر داد.

امکان معادل‌سازی دروس دانشگاه در جامعه‌الزهرا(س) مهیا شد
۱۳۹۶/۰۵/۱۷ - ۰۹:۵۷
پذیرفته‌شدگان جامعه‌الزهرا(س) که فارغ‌التحصیل یکی از رشته‌های مرتبط با علوم حوزوی در دانشگاه‌ هستند، می‌توانند با ارائه ریزنمرات و گواهی مرکز آموزشی دانشگاهی، واحدهای مرتبط خود را معادل‌سازی کنند.

ثبت نام آزمون ورودی بخش بین‌الملل جامعه‌الزهرا(س) تمدید شد
۱۳۹۶/۰۵/۱۵ - ۰۹:۳۲
ثبت نام آزمون ورودی بخش بین‌الملل جامعه‌الزهرا(س) در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد تا پایان مرداد ماه ۹۶ تمدید شد.

۱۵ تا ۲۰ مردادماه، زمان ویرایش و تکمیل اطلاعات پذیرفته‌شدگان اولیه جامعه‌الزهرا(س)
۱۳۹۶/۰۵/۱۴ - ۱۹:۱۵
داوطلبانی که در هنگام مصاحبه مدارکشان ناقص بود، از ۱۵ تا ۲۰ مرداد ماه فرصت دارند تا با مراجعه به سامانه پذیرش جامعه‌الزهرا(س) مدارک خود را ویرایش یا تکمیل کنند.

برگزاری دوره‌های آموزشی تابستانه «رویش ۹۶» در جامعه‌الزهرا(س)
۱۳۹۶/۰۵/۱۲ - ۱۴:۵۹
دوره‌های آموزشی تابستانه «رویش ۹۶» با حضور جمعی طلاب حضوری و دانش‌آموزان مجتمع هدی در جامعه‌الزهرا(س) آغاز شد

غریب‌الغربا بودن امام رضا(ع) نتیجه بی‌بصیرتی برخی شیعیان بود
۱۳۹۶/۰۵/۱۲ - ۱۴:۰۸
استاد جامعه‌الزهرا(س) بیان داشت: همه حالات امام رضا(علیه‌السلام) از جمله وداع ایشان با چشمانی گریان از مسجد النبی و خانواده‌شان نشان می‌داد که توطئه و فریبی از سوی مأمون صورت گرفته است ولی مردم متوجه آن نشدند. این معنای غربت امام است.

امروز دشمن از روش مدارا کردن برای جذب مردم استفاده می‌کند
۱۳۹۶/۰۵/۱۲ - ۱۲:۵۰
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه دشمن از روش مدارا کردن برای جذب مردم استفاده می‌کند، تصریح کرد: اخلاق، زینت و مکارم مذهب اسلام است، اما ما مسلمانان گاهی از آن غافل می‌شویم.

نتایج نهایی پذیرش جامعه‌الزهرا(س) اول شهریور اعلام می‌شود
۱۳۹۶/۰۵/۱۲ - ۱۲:۳۲
نتایج نهایی پذیرش جامعه الزهرا(س) در مقاطع مختلف تحصیلی، اول شهریورماه اعلام می‌شود.

مراسم جشن میلاد ثامن‌الحجج(ع) در جامعه‌الزهرا(س) برگزار شد
۱۳۹۶/۰۵/۱۲ - ۱۲:۰۴
مراسم جشن میلاد ثامن‌الحجج حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا(علیه‌السلام) با حضور اساتید، کارکنان و طلاب جامعه‌الزهرا‌(سلام‌الله‌علیها) در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.

جلسه هیئت امنای دانشکده هدی برگزار شد
۱۳۹۶/۰۵/۱۲ - ۱۱:۲۲
در جلسه هیئت امنای دانشکده هدی که با حضور مدیر جامعه‌الزهرا‌(سلام‌الله‌علیها) برگزار شد، با استعفای دکتر فاضلی، رئیس این دانشکده موافقت شد.

سرپرست جدید دفتر برنامه‌ریزی و ارزیابی جامعه‌الزهرا(س) منصوب شد
۱۳۹۶/۰۵/۱۱ - ۱۹:۳۴
سرپرست جدید دفتر برنامه‌ریزی و ارزیابی از سوی مدیر جامعه‌الزهرا‌(سلام‌الله‌علیها) منصوب شد.

جشن میلاد امام رضا(ع) در جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود
۱۳۹۶/۰۵/۱۱ - ۱۲:۳۲
مراسم جشن میلاد ثامن‌الحجج حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا(علیه‌السلام) با حضور اساتید، کارکنان و طلاب جامعه‌الزهرا‌(س) در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

صفحه‌ها