فرم جستجو

پیام مدیر جامعه الزهرا به مناسبت شهادت مدافع حرم مجید عسکری جمکرانی
۱۳۹۶/۰۹/۲۱ - ۰۹:۳۵
مدیر جامعه الزهرا(س) در پیامی شهادت مجید عسکری جمکرانی از مدافعان حرم را به خواهر وی که از طلاب جامعه الزهرا(س) است تبریک و تسلیت گفت.

رونمایی از منشور حوزه و روحانیت از منظر رهبر معظم انقلاب
۱۳۹۶/۰۹/۲۰ - ۱۶:۴۸
منشور حوزه و روحانیت از منظر رهبر معظم انقلاب همزمان با هفته پژوهش با حضور شخصیت های حوزوی در قم رونمایی می شود.

دوره آموزش زبان های فرانسه و آلمانی ویژه طلاب برگزار می شود
۱۳۹۶/۰۹/۲۰ - ۱۳:۵۴
دوره های آزاد زبان های فرانسه و آلمانی ویژه خواهران طلبه به همت دانشگاه باقرالعلوم(ع) برگزار می شود.

هرمنوتیک و فهم قرآن با رویکرد پاسخ به شبهات
۱۳۹۶/۰۹/۲۰ - ۱۳:۳۸
سی و یکمین نشست علمی معاونت پژوهش جامعه الزهرا(س) با عنوان «هرمنوتیک و فهم قرآن با رویکرد پاسخ به شبهات» برگزار می شود.

برگزاری ۱۲ کارگاه و نشست علمی در هفته پژوهش
۱۳۹۶/۰۹/۲۰ - ۱۳:۱۱
معاون پژوهش جامعه الزهرا(س) از برگزاری ۱۲ نشست علمی، کارگاه آموزشی و کرسی ترویجی در هفته پژوهش در این موسسه عالمی خبر داد.

پایگاه قرآنی مدرسه علمیه نیمه‌وقت صبح جامعه‌الزهرا(س) آغاز به کار کرد
۱۳۹۶/۰۹/۲۰ - ۱۲:۳۷
نخستین جلسه پایگاه قرآنی مدرسه علمیه نیمه‌وقت صبح جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با قرائت سوره مبارکه «ملک» برگزار شد.

با حضور استاد قرائتی؛ ششمین جلسه سلسله‌مباحث اخلاقی تربیتی برگزار می‌شود
۱۳۹۶/۰۹/۲۰ - ۱۱:۳۸
ششمین جلسه از سلسله‌مباحث اخلاقی تربیتی درس اخلاق طلاب جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با سخنرانی استاد قرائتی برگزار می‌شود.

بانو مجتهده گل گیری: طلاب در سبک زندگی اسلامی، وظایف سنگین‌تری به عهده دارند
۱۳۹۶/۰۹/۱۹ - ۱۵:۴۵
استاد درس خارج جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) گفت: طلبه ساده‌زیست و ساده‌گرا با پشت سر گذاشتن مراحل موحد و مؤمن بودن می‌تواند گام‌های بلندتری بردارد.

استاد جامعه‌الزهرا(س) تصریح کرد: لزوم آشنایی بانوان طلبه با سبک زندگی پیامبر(ص)
۱۳۹۶/۰۹/۱۹ - ۱۵:۱۱
استاد میرامام، کتاب «منتهی الامال» تألیف مرحوم «شیخ عباس قمی» را منبعی مناسب برای مطالعه سبک زندگی پیامبر اکرم(صلی‌الله‌علیه‌وآله) برشمرد و بانوان طلبه را به مطالعه این کتاب توصیه کرد.

استاد جامعه‌الزهرا(س): موفقیت امام خمینی(ره) در نتیجه عمل به سیره نبوی بود
۱۳۹۶/۰۹/۱۹ - ۱۴:۵۰
استاد اخلاق جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) موفقیت امام خمینی(ره) را نتیجه عمل به سیره نبوی دانست و بانوان طلبه را به مطالعه کتاب سنن رسول اکرم(صلی‌الله‌علیه‌وآله) توصیه کرد.

طلاب مدرسه علمیه نیمه‌وقت صبح، اقدام غاصبانه اسرائیل و آمریکا را محکوم کردند
۱۳۹۶/۰۹/۱۹ - ۱۴:۱۶
طلاب انقلابی مدرسه علمیه نیمه‌وقت صبح جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) اقدام غاصبانه وظالمانه‌ی اسرائیل جنایتکار و آمریکای ظالم در انتقال پایتخت کشور جعلی اسرائیل به شهر قدس را محکوم کردند.

استاد جامعه‌الزهرا(س): علم حقیقی به انسان نورانیت می‌بخشد
۱۳۹۶/۰۹/۱۹ - ۱۴:۱۰
استاد اخلاق جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با بیان اینکه علم حقیقی به انسان نورانیت می‌بخشد، یادآور شد: علم نورانیت می‌آورد وانسان را وزین وسنگین‌تر می‌کند.

آموزش دینی کودکان ضامن امنیت و سلامت اخلاقی جامعه است
۱۳۹۶/۰۹/۱۹ - ۱۳:۴۶
اهمیت دادن به آموزش اصول دینی و اخلاقی کودکان، امنیت و سلامت جامعه فردا را تضمین می کند، زیرا روان کودک برای پذیرش تعالیم احکام صحیح ایمانی و اخلاقی مانند زمین مستعدی است که هر بذری را در خود پرورش می‌دهد.

نامگذاری روزهای هفته پژوهش در جامعه الزهرا(س)
۱۳۹۶/۰۹/۱۹ - ۱۳:۰۶
اسامی روزهای هفته پژوهش از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا (س) اعلام شد.

ریشه نبود روحیه عفو و صفح در جامعه، منیت و خودخواهی است
۱۳۹۶/۰۹/۱۹ - ۱۲:۴۴
حجت الاسلام و المسلمین فقیهی با بیان اینکه ریشه عدم روحیه عفو و صفح در جامعه، منیت و خودخواهی است، گفت: اگر مقداری از روحیه عفو و گذشت پیامبر گرامی اسلام(ص) در جامعه اسلامی نهادینه می‌شد، آمار طلاق بسیار کاهش می‌یافت.

صفحه‌ها

دیدگاه‌های اخیر