کاشت نهال از سوی شکوفه های بهار در آستانه سال نو

کاشت درخت نونهالان

نونهالان مهد شکوفه های بهار جامعه الزهرا(س) در آستانه سال جدید بیش از 30 اصله نهال را در باغ جامعه غرس کردند.

فاطمه ازناوی، مدیر مهدکودک شکوفه‌های بهار از کاشت نهال توسط نونهالان این مهد در روز درختکاری خبر داد و گفت: با توجه به اهمیت وجود فضای سبز و حفظ و مراقبت از منابع طبیعی و محیط زیست و تاکیدات دین مبین اسلام وائمه اطهار(علیهم‌السلام) در مورد کاشت نهال به عنوان صدقه جاریه و حفظ و نگهداری از آن ، همچنین با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در مورد این امر مهم ، نونهالان مهد شکوفه های بهار در آستانه سال جدید بیش از 30 اصله نهال کاشتند.

وی افزود: در این برنامه که با همکاری بخش فضای سبز این موسسه صورت گرفت، کودکان با حضور در گلخانه و ضمن بازدید از گلها و گیاهان و آشنایی با روشهای نگهداری از آنها، اقدام به کاشت نهال و آبیاری آن کردند. همچنین یکی از باغبانان ، در مورد لزوم حفظ محیط زیست در شرایط کنونی آب و هوایی ایران توضیحاتی را به کودکان ارائه داد.

ازناوی ادامه داد: اجرای چنین برنامه هایی در مهد کودک هم باعث افزایش نشاط کودکان می‌شود و هم به آشنایی و آموزش کودکان کمک شایانی می‌کند.