اسامی پذیرفته‌شدگان کاروان پیاده‌روی اربعین حسینی اعلام شد + اسامی ذخیره

کاروان پیاده روی اربعین

اسامی پذیرفته‌شدگان چهارمین کاروان پیاده روی اربعین حسینی از سوی ستاد اربعین جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، ستاد اربعین جامعه‌الزهرا علیهاالسلام روز یکشنبه در اطلاعیه‌ای، اسامی پذیرفته‌شدگان چهارمین کاروان هم‌پای قافله را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است:

« السّلام علیک یا اباعبدالله

همگام با کاروان کربلا و به شوق پیوستن، به دریای عشق حسینی، سوار بر موج‌های بی‌قراری، راهی سفر به سوی ساحل نجات می‌شویم.

سفری که ناب‌ترین ثانیه‌ها را، در حافظه خود حفظ کرده و می‌کند. سفری که رنگ و بوی حج دارد، فقیر  و غنی را نمی‌شناسد و تنها شرط استطاعت آن، ارادت است.

به شکرانه حضور در جهانی‌ترین زیارت دنیا، مقدمات سفر زیارت اربعین در سال 1397 فراهم و با انجام قرعه‌کشی، اسامی پذیرفته‌شدگان اعلام شد.

افرادی که نامشان در لیست اصلی قرار دارد، می‌بایست برای تحویل مدارک خود فوراً اقدام کرده و تا تاریخ 4 مهرماه 97 آنها را به صورت کامل تحویل دهند در غیر این صورت از لیست ذخیره جایگزین آنها خواهد شد.

طلاب غیرحضوری می توانند مدارک خود را  همراه با رضایت نامه سرپرست قانونی و گواهی امضای محضری از طریق پست به ستاد اربعین جامعه الزهرا علیهاالسلام ارسال کنند.

مدارک مورد نیاز:

• اصل و کپی گذرنامه (با حداقل چهارماه اعتبار)
  • دو قطعه عکس 4*3 با شرایط گذرنامه
  • پرداخت مبلغ550 هزار تومان علی‌الحساب، تنها از طریق کارت بانکی (200 هزارتومان هزینه سفر+350 هزار تومان هزینه ویزا)
  • تبصره: حضور سرپرست قانونی یا کفیل، هنگام ثبت‌نام الزامی است.

زمان ثبت نام: 2 تا 4 مهرماه 97، ساعت 10 تا 16

مکان ثبت‌نام:  جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، حسینیه امام خمینی (ره)

همیشه زائر بمانید...».

جهت مشاهده اسامی پذیرفته شدگان این پیوند را فعال کنید.

لیست ذخیره (تنها در صورت انصراف اعضای لیست اصلی، نفرات این لیست جایگزین می شوند.)

فرم رضایت نامه سرپرست قانونی (برای طلاب غیرحضوری باید به همراه گواهی امضای محضری باشد.)