به همت اداره هماهنگی مجتمع آموزشی امام رضا(ع) صورت گرفت:

فضاسازی آموزشگاه امام رضا(ع) و راه‌اندازی نمایشگاه عکس زنان شهیده طلبه

آموزشگاه امام رضا

آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام به مناسبت آغاز سال تحصیلی و تقارن آن با ایام سوگواری ماه محرم و گرامیداشت هفته دفاع مقدس فضاسازی شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم احسانی روز سه شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: در آستانه سال تحصیلی جدید و تقارن آن با ایام سوگواری سالار شهیدان حضرت أباعبدالله الحسین علیه‌السلام و یاران باوفای آن حضرت و همچنین گرامیداشت هفته دفاع مقدس، فضاسازی آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام از سوی اداره هماهنگی مجتمع های آموزشی انجام شد.

رئیس اداره هماهنگی مجتمع آموزشی امام رضا علیه‌السلام افزود: اداره کل روابط عمومی و بین‌الملل و همچنین بسیج طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در فضاسازی این مجتمع مشارکت داشتند.

احسانی یادآور شد: به همت این اداره و با همکاری بسیج طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، نمایشگاه عکس زنان شهیده طلبه در ورودی‌های ساختمان شهید بهشتی(ره) و شهید قدوسی(ره) برپا شده است که طلاب می‌توانند در هفته دفاع مقدس از این نمایشگاه بازدید کنند.