به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس؛

نمایشگاه کتاب هفته دفاع مقدس در جامعه‌الزهرا(س) برپا شد

نمایشگاه کتاب دفاع مقدس

نمایشگاه کتاب هفته دفاع مقدس همزمان با آغاز گرامیداشت هفته دفاع مقدس در جامعه‌الزهرا(س) راه اندازی و تا پایان هفته ادامه یافت.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نمایشگاه کتاب هفته دفاع مقدس به مناسبت یاد و گرامیداشت هفته دفاع مقدس در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و در جوار مزار شهدای گمنام این مؤسسه برگزار شد.

این نمایشگاه که به مدت یک هفته از روز شنبه 31 شهریورماه تا روز پنجشنبه 5 مهرماه دایر بود، مورد استقبال اساتید، طلاب و کارمندان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام قرار گرفت.

هدف از برگزاری این نمایشگاه که به همت ادار کل امور فرهنگی برپا شد، گرامیداشت هفته دفاع مقدس، زنده نگهداشتن  یاد و خاطره امام(ره) و شهدای هشت سال دفاع مقدس، ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، آشنایی با کتابها و فرمایشات رهبر معظم انقلاب مد ظله العالی با موضوع دفاع مقدس و آشنایی با سیره و سبک زندگی شهدا بود.

جهت راه اندازی این نمایشگاه، دو چادر جنگی در جوار قبور شهدای گمنام برپا شد و فضاسازی آن مطابق با این ایام صورت گرفت.

در این نمایشگاه آثار و کتاب های مرتبط با دوران دفاع مقدس و کتاب ها و فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی مدظله العالی از سوی مقر کتاب و با همکاری اداره کل حفظ و نشر آثار و ارزش‌های دفاع مقدس ارائه شد.