مزار شهدای گمنام جامعه‌الزهرا(س) عطرافشانی شد

مزار شهدا

مزار سه شهید گمنام جامعه‌الزهرا علیهاالسلام همزمان با هفته گرامیداشت دفاع مقدس با حضور اساتید، طلاب و کارکنان غبارروبی و عطرافشانی شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مراسم غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدای گمنام جامعه‌الزهرا علیهاالسلام روز پنجشنبه همزمان با هفته گرامیداشت دفاع مقدس با حضور اساتید، طلاب و کارمندان برگزار شد.

شرکت کنندگان به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های حضرت امام خمینی(ره) و شهدای هشت سال دفاع مقدس و انقلاب اسلامی در این مراسم حضور یافتند و زیارت عاشورا توسط یکی از اساتید جامعه‌الزهرا علیهاالسلام قرائت شد.

شرکت‌کنندگان در مراسم ضمن غبارروبی و عطرافشانی مزار سه شهید گمنام دوران دفاع مقدس به مقام شامخ این شهدای والامقام ادای احترام کردند.

این مراسم به همت اداره کل امور فرهنگی و با مشارکت اداره هماهنگی مجتمع امام رضا علیه‌السلام صورت گرفت، همچنین نیروهای پشتیبانی و فضای سبز در فضاسازی مزار شهدا نقش داشتند.

گفتنی است؛ پیکرهای مطهر این سه شهید گمنام سال 1394 در صحن آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام به خاک سپرده شدند.