به همت مدرسه علمیه نیمه‌وقت صبح؛

کارگاه مدیریت برنامه وزمان برگزار شد

کارگاه مدیریت زمان

کارگاه مدیریت برنامه و زمان با حضور آقای محمود حسنی نژاد مغنی و به همت آموزش مدرسه نیمه‌وقت صبح برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکارخانم طاهره رهبرپور در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: کارگاه مدیریت برنامه و زمان روز پنجشنبه 5 مهرماه با حضور 50 نفر از طلاب مدرسه علمیه نیمه‌وقت صبح، اساتید و برخی طلاب مدارس علمیه و مراکز دیگر در آمفی‌تئاتر طبقه همکف ساختمان شهیدبهشتی(ره) برگزار شد.

وی اظهار داشت: در این کارگاه که به مدت 4 ساعت به طول انجامید، جناب آقای محمود حسنی نژاد مغنی به سخنرانی پرداخت.

مدیر مدرسه علمیه نیمه‌وقت صبح تصریح کرد: زمان با ارزش‌ترین سرمایه بشری است که مدیریت آن در تمامی امور زندگی، انسان را موفق به انجام کارهای مهم می‌کند.

رهبرپور درمورد هدف از برگزاری این کارگاه، گفت: استفاده هوشمندانه از زمان، کنترل وسنجش آن می‌تواند افق روشن و وسیعی برای آینده فرد ترسیم کند؛ لذا این کارگاه با هدفِ آشنایی طلاب با راهبردهای مدیریت زمان، افزایش بهره‌وری، کارآیی و اثربخشی در زندگی شخصی آنان به ویژه در زمینه تحصیل علوم دینی برگزار شد.

وی تصریح کرد: طلاب در این کارگاه توانستند با پاسخ به 32 مورد از سؤالات مهارت در مدیریت زمان، خود را ارزیابی کنند.

مدیر مدرسه علمیه نیمه‌وقت صبح اضافه کرد: شرکت کنندگان در این کارگاه با مباحثی چون تعریف مدیریت زمان، اهمیت و ارزش مدیریت زمان، نتایج مدیریت زمان، گام‌های مدیریت زمان، برنامه‌ریزی تحصیلی و مراحل و انواع برنامه‌ریزی آشنا شدند.