نخستین جلسه پرسش و پاسخ اعتقادی تربیتی اساتید برگزار شد

اساتید

نخستین جلسه پرسش و پاسخ اعتقادی تربیتی اساتید با حضور بانو مجتهده گل گیری و اساتید جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نخستین جلسه پرسش و پاسخ اعتقادی- تربیتی ویژه اساتید روز یکشنبه اول مهرماه با حضور سرکار خانم گلگیری در آمفی تئاتر طبقه چهارم ساختمان شهید بهشتی(ره) برگزار شد.

بانو مجتهده گلگیری، مباحث اعتقادی و معرفتی را مهم‌ترین مباحث روز و مورد نیاز جامعه کنونی خواند و تأکید کرد: اساتید با توجه به وظیفه خطیری که دارند باید احساس مسؤلیت کرده و در صحنه حاضر شوند.

وی تصریح کرد: اساتید حوزه و دانشگاه  باید بینش و معرفت خود را افزایش داده و برای آسیب‌های موجود راهکار و روش عملی ارائه نمایند.

در این جلسه، بانو مجتهده گل گیری استاد درس خارج جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به سؤالات اساتید درباره مباحث اعتقادی و تربیتی پاسخ گفت.

جلسات پرسش و پاسخ اعتقادی یک هفته در میان یکشنبه‌ها ساعت 11-12 بعد از جلسه درس اخلاق ویژه اساتید برگزار می‌شود.