کارگاه احکام ویژه طلاب جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود

کارگاه احکام

مدیر مدرسه علمیه غیرایرانی از برگزاری کارگاه احکام ویژه همه طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم فاطمه ضرابی روز یکشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: کارگاه احکام همزمان با آغاز سال تحصیلی از سوی مدرسه علمیه غیرایرانی ویژه بانوان طلبه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

مدیر مدرسه علمیه غیرایرانی با بیان اینکه اتمام احکام 1 و 2 از جمله شرایط حضور در این کارگاه است، گفت: این کارگاه از روز سه‌شنبه 10 مهرماه آغاز می شود و به صورت هفتگی و به مدت 9 هفته ادامه دارد.

ضرابی افزود: سرکار خانم فیروزی استاد جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در این کارگاه حضور خواهد داشت.

وی، مهلت ثبت نام در این کارگاه را تا روز دوشنبه 9 مهرماه اعلام کرد و یادآور شد: علاقه‌مندان جهت ثبت نام می‌توانند به واحد آموزش مدرسه علمیه غیرایرانی مراجعه کنند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 32112475 و یا 32112480 تماس بگیرید.

کارگاه احکام