از سوی مدرسه علمیه غیرایرانی اعلام شد؛

فراخوان ثبت نام در دوره آموزشی مهدویت

دوره آموزشی مهدویت

دوره آموزشی مهدویت با رویکرد پاسخ به شهبات ویژه همه طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم فاطمه ضرابی روز یکشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: دوره آموزشی مهدویت با رویکرد پاسخ به شبهات همزمان با آغاز سال تحصیلی از سوی مدرسه علمیه غیرایرانی برگزار می‌شود.

مدیر مدرسه علمیه غیرایرانی با بیان اینکه اتمام مباحث امامت در کلام اسلامی و تعهد به شرکت منظم در کلاس ها از جمله شرایط شرکت در این دوره است، یادآور شد: همه بانوان طلبه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام که دارای این شرایط باشند، می توانند در این دوره شرکت کنند.

ضرابی، اعطای گواهی دوره مهدویت را از جمله امتیازات این دوره عنوان کرد و افزود: در این دوره، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدرضا فؤادیان مدرّس مؤسسه تخصصی مهدویت و پژوهشگر مباحث مهدویت حضور خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه دوره از روز پنجشنبه 12 مهرماه آغاز می شود، تصریح کرد: این دوره روزهای پنجشنبه به مدت 12 هفته ادامه دارد.

مدیر مدرسه علمیه غیرایرانی با اشاره به اینکه ظرفیت این دوره محدود است، بیان داشت: علاقه‌مندان جهت ثبت نام در این دوره می توانند واحد آموزش مدرسه علمیه غیرایرانی مراجعه کنند.