به همت مدرسه علمیه طیّبات (نیمه وقت صبح):

کارگاه آموزشی «روش‌های مطالعه و مباحثه» برگزار می‌شود

کارگاه روش مباحثه

مدیر مدرسه علمیه طیّبات از برگزاری کارگاه آموزشی «روش های مطالعه و مباحثه» در این مدرسه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم طاهره رهبرپور روز دوشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: همزمان با آغاز سال تحصیلی 98-97، کارگاه آموزشی «روش‌های مطالعه و مباحثه» از سوی مدرسه علمیه طیّبات برگزار می‌شود.

مدیر مدرسه علمیه طیبات اظهار داشت: از آنجا که در ابتدای ترم تحصیلی جدید هستیم، این کارگاه می‌تواند در ارتقای سطح کیفیت تحصیل بانوان طلبه و موفقیت آنان در طول تحصیل مؤثر باشد.

وی یادآور شد: در این کارگاه، جناب آقای دکتر حسنی نژاد استاد حوزه و دانشگاه حضور دارد و به ارائه درس می‌پردازد.

وی بیان داشت: این کارگاه روز پنجشنبه 12 مهرماه ساعت 8 تا 10 در آمفی‌تئاتر همکف ساختمان شهید بهشتی(ره) برگزار می‌شود و علاقه‌مندان جهت حضور در این کارگاه می‌توانند تا روز چهارشنبه 11 مهرماه ثبت نام کنند.