از سوی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا(س)؛

کرسی ترویجی «تربیت دوجنسیتی از دیدگاه اسلام» برگزار می‌شود

کرسی ترویجی

دوازدهمین کرسی ترویجی جامعه‌الزهرا(س) با موضوع «تربیت دوجنسیتی از دیدگاه اسلام» از سوی معاونت پژوهش این مؤسسه برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، سرکار خانم «ریحانه حقانی» روز چهارشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: دوازدهمین کرسی ترویجی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با عنوان «تربیت دوجنسیتی از دیدگاه اسلام» از سوی معاونت پژوهش و با همکاری شواری عالی انقلاب فرهنگی برگزار می‌شود.

معاون پژوهش جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) افزود: هدف از برگزاری کرسی‌های ترویجی، تشویق نخبگان به ارائه نظریات پژوهشی و ایجاد امکان ارائه نظریات و نقادی علمی و منصفانه است.

حقانی بیان داشت: سرکار خانم «سیده زهرا موسوی» به عنوان ارائه‌دهنده این کرسی حضور دارد و حجت الاسلام و المسلمین دکتر «حسین مهدی زاده» ناقد این کرسی است، همچنین سرکار خانم «رحیمه معصومی موحد» دبیری علمی این جلسه را به عهده دارد.

وی تصریح کرد: این کرسی ترویجی روز دوشنبه، 20 فروردین ماه ساعت 10 تا 12 در سالن نشست‌های علمی پژوهشی طبقه سوم پژوهشگاه حضرت معصومه(سلام‌الله‌علیها) برگزار می‌شود.

کرسی ترویجی