به همت مدرسه علمیه صالحات؛

کارگاه آموزشی «روش‌های یادگیری و مطالعه مؤثر» برگزار می‌شود.

کارگاه آموزشی

مدیر مدرسه علمیه صالحات از برگزاری کارگاه آموزشی «روش‌های یادگیری و مطالعه مؤثر» در این مدرسه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم جلیل پور روز چهارشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: همزمان با آغاز سال تحصیلی ۹۸-۹۷، کارگاه آموزشی «روش‌های یادگیری ومطالعه مؤثر» از سوی مدرسه علمیه صالحات برگزار می‌شود.

مدیر مدرسه علمیه صالحات اظهار داشت: با توجه به برگزاری این کارگاه در ترم‌های گذشته و تجربه موفق برگزاری در آشنایی طلاب با شیوه‌های صحیح مطالعه، برگزاری این کارگاه گام مؤثری در جهت پیشرفت تحصیلی طلاب خواهد بود.

جلیل پور یادآور شد: این کارگاه با حضور جناب آقای مدرس زاده استاد حوزه و دانشگاه برگزار می‌شود.

وی بیان داشت: این کارگاه روز پنجشنبه ۱۲ مهرماه ساعت ۸ تا 9 در آمفی‌تئاتر طبقه سوم ساختمان شهید بهشتی(ره) برگزار می‌شود.