از سوی مدرسه علمیه صالحات:

کارگاه آموزشی بررسی فقهی «دماء ثلاثه» برگزار می‌شود

کارگاه دماء ثلاثه

مدیر مدرسه علمیه صالحات از برگزاری کارگاه آموزشی بررسی فقهی «دماء ثلاثه» در این مدرسه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم رحیمه جلیل پور روز پنجشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: کارگاه آموزشی بررسی فقهی «دماء ثلاثه» در پی درخواست‌های مکرر طلاب مبنی بر آشنایی کامل با این مباحث و با توجه به اینکه طلاب محل مراجعه سایر بانوان درسطح جامعه هستند، برگزار می‌شود.

مدیر مدرسه علمیه صالحات اظهار امیدواری کرد که این کارگاه نیاز طلاب را در این زمینه تا حدود زیادی مرتفع سازد و در ادامه یادآور شد: در این کارگاه سرکار خانم زکی پیهانی استاد جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به ارائه بحث می‌پردازد.

جلیل پور بیان داشت: این کارگاه روزشنبه 14 مهرماه ساعت 12 تا 14 در آمفی‌تئاتر طبقه سوم ساختمان شهید بهشتی(ره) برگزار می‌شود.

وی در پایان یادآور شد: حضور طلاب مدارس دیگر و مراکز در این کارگاه بلامانع است.