پایان‌نامه «ارتباط کلامی در خانواده و آثار تربیتی آن با تأکید بر منابع اسلامی» دفاع می‌شود

جلسه دفاعیه- علی نژاد

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «ارتباط کلامی در خانواده و آثار تربیتی آن با تأکید بر منابع اسلامی» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح ۳ رشته تعلیم و تربیت اسلامی با موضوع «ارتباط کلامی در خانواده و آثار تربیتی آن با تأکید بر منابع اسلامی» توسط سرکار خانم زهرا علی نژاد برگزار می‌شود.

سرکار خانم فاطمه زهرا مطیعی، استاد راهنما و حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین مهدی زاده، مشاور این پایان‌نامه هستند، همچنین حجت‌الاسلام‌والمسلمین کارآمد، داوری این جلسه را به عهده دارد.

این جلسه، روز یکشنبه 15 مهرماه ساعت 8 در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.