با حضور طلاب خوابگاهی جامعه‌الزهرا(س)؛

هفتمین نشست تربیتی اخلاقی «سمت خدا» برگزار می‌شود

سمت خدا

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) گفت: سلسله‌نشست‌های تربیتی اخلاقی ویژه طلاب خوابگاهی روزهای شنبه ساعت 18 تا 19 به صورت 5 نشست همزمان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم «طیبه سادات طباطبایی» روز شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: هفتمین نشست از سلسله‌نشست‌های تربیتی اخلاقی طلاب خوابگاهی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با عنوان «سمت خدا» در خوابگاه حضرت خدیجه(سلام‌الله‌علیها) برگزار می‌شود.

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) اظهار داشت: سلسله‌نشست‌های تربیتی اخلاقی «سمت خدا» به صورت پنج نشست در پنج مکان خوابگاه حضرت خدیجه تشکیل می‌شود که طلاب بین الملل، طلاب سطح دو، طلاب سطح سه، طلاب سال اول و بانوان طلبه معقوده و متأهل به صورت جداگانه در این نشست‌ها حضور دارند.

طباطبایی افزود: در این نشست‌ها، طلاب خوابگاهی از محضر پنج تن از اساتید اخلاق جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با رویکرد مباحث اخلاقی و تربیتی بهره‌مند می‌شوند.

وی تصریح کرد: این برنامه هر هفته روزهای شنبه ساعت 18 تا 19 در خوابگاه حضرت خدیجه(سلام‌الله‌علیها) برگزار می‌شود.