از سوی اداره کل امور طلاب و خانواده؛

نشست «پیشگیری از سرطان» برگزار می‌شود

مدیر کل امور طلاب و خانواده از برگزاری نشست آموزشی «پیشگیری از سرطان» ویژه طلاب خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم ملیحه عرب خزائلی روز دوشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: در راستای افزایش آگاهی و معرفی عوامل مؤثر در ایجاد سرطان‌های شایع زنان؛ نشست پیشگیری از سرطان ویژه بانوان طلبه از سوی واحد سلامت اداره کل امور طلاب و خانواده برگزار می‌شود.

مدیر کل امور طلاب و خانواده اظهار داشت: شرکت‌کنندگان در این نشست با روش های تشخیص اولیه علائم آشنا می‌شوند.

عرب خزائلی افزود: علاقه‌مندان جهت ثبت نام و شرکت در این برنامه می‌توانند به واحد سلامت اداره کل امور طلاب و خانواده (اتاق شماره 4) روبروی خوابگاه حضرت خدیجه علیهاالسلام مراجعه کرده و یا با شماره تلفن 32112433 تماس بگیرند.

وی یادآور شد: این نشست روز پنجشنبه 26 مهرماه ساعت 8 تا 10 در آمفی تئاتر زیرزمین ساختمان شهید بهشتی(ره) برگزار می‌شود.