برگزاری همایش  سه‌ساله‌های حسینی

سه ساله های حسینی

همایش سه‌ساله‌های حسینی با حضور نونهالان و خردسالان سه ساله مهدکودک شکوفه های بهار در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، همایش سه ساله های حسینی با حضور نونهالان و خردسالان سه ساله مهدکودک شکوفه های بهار وابسته به جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از سوی اداره کل امور طلاب و خانواده و مهدکودک شکوفه های بهار برگزار شد.

در این مراسم، مدیر کل امور طلاب و خانواده با اشاره به اهمیت برگزاری چنین همایش‌هایی، آشنایی کودکان با حماسه‌های مذهبی را حق مسلّم فرزندان دانسته و بر لزوم آموزش مطالب مذهبی برای کودکان در مهد کودک تأکید کرد.

خزائلی ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام شهادت حضرت سیدالشهدا علیه‌السلام، آشنا ساختن هوشمندانه کودکان با مسائل دینی را خاطر نشان کرد و افزود: روح پاک کودکان آماده دریافت مطالب دینی است و مادران، مربیان و معلمان نقش سرنوشت‌سازی در انجام این امر مهم ایفا می کنند.

گفتنی است این مراسم با استقبال پرشور مادران، مسئولان و طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.