انتصاب رئیس جدید اداره امور نخبگان و استعدادهای برتر

انتصاب

رئیس جدید اداره امور نخبگان و استعدادهای برتر ازسوی مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در حکمی سرکار خانم مژگان اسماعیلی را به عنوان رئیس اداره امور نخبگان و استعدادهای برتر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام منصوب کرد.

در بخشی از این حکم آمده است:

«توجه ویژه به استعدادهای برتر و نخبگان در همه عرصه‌های تربیتی، آموزشی، تبلیغی، پژوهشی و مدیریتی ضرورتی آشکار است.

شناسایی نخبگان و استعدادهای برتر و زمینه‌سازی برای رشد و شکوفائی آنان و حمایت و پشتیبانی از ایده‌ها و طرح‌ها و فعالیت‌های ایشان و حرکت شایسته در مسیر تولید علم و جابجائی مرزهای دانش از وظائف اساسی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام است همچنان که توجه به آفات و آسیب‌های این مسیر و پرهیز از آن نیز ضروری است».

در این حکم از خدمات و تلاش‌های ارزنده سرکار خانم مریم اسماعیلی که عهده‌دار این مسئولیت بودند، قدردانی شد.