امکان دسترسی طلاب و پژوهشگران جامعه‌الزهرا(س) به مقالات پایگاه سیویلیکا

سیویلیکا

امکان دسترسی طلاب، اساتید و پژوهشگران جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به مقالات پایگاه مرجع مقالات علمی Civilica از سوی معاونت پژوهش فراهم شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، بر اساس اطلاعیه ای از سوی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، امکان دسترسی اساتید، طلاب و پژوهشگران به پایگاه مرجع مقالات علمی سیویلیکا (civilica) فراهم شد.

پژوهشگران، اساتید، دانش‌آموختگان و طلاب می‌توانند به منظور دسترسی آزمایشی به پایگاه سیویلیکا و دریافت مقالات فارسی، مقالات ISI، کنفرانس‌های ایران، همایش‌های نمایه شده و نشست‌های علمی از طریق سامانه کتابخانه یا مراجعه به آدرس www.civilica.com اقدام کنند.

بر اساس این اطلاعیه، کاربران می‌توانند به مدت دو ماه از تاریخ اول آبان تا اول دی ماه، هر 24 ساعت برای هر آدرس ایمیل، دو عنوان مقاله دریافت و دانلود کنند.