برگزاری اردوی زیارتی فرهنگی «غریب طوس»

اردوی زیارتی

جمعی از طلاب بین الملل جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) در قالب کاروان زیارتی «غریب طوس» به اردوی زیارتی فرهنگی مشهد مقدس اعزام شدند.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، سرکار خانم «فاطمه ضرابی» روز سه شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: حدود 90 نفر از طلاب روزانه مدرسه علمیه غیرایرانی و تعدادی از طلاب مرکز تخصصی بین‌الملل جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) به همت واحد تربیتی فرهنگی مدرسه علمیه غیرایرانی به مشهد مقدس اعزام شدند.

مدیر مدرسه علمیه غیرایرانی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) اظهار داشت: این اردوی زیارتی فرهنگی با عنوان «اردوی زیارتی غریب طوس» برگزار می شود و طلاب بین الملل جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) به مدت پنج روز همزمان با شهادت امام موسی کاظم(علیه‌السلام) و مبعث حضرت رسول (صلی‌الله‌علیه‌وآله) در این اردو حضور دارند.

ضرابی تصریح کرد: برنامه‌های تربیتی و فرهنگی متنوعی در طول برگزاری اردو برای بانوان طلبه بین الملل در نظر گرفته شده است.