معاون تهذیب حوزه‌های علمیه در جلسه درس اخلاق نوبت عصر جامعه‌الزهرا(س)؛

تنها سلاح در مقابل حملات و شبهات جامعه امروز، ایمان است

حجت الاسلام ملکی معاون تهذیب

حجت الاسلام و المسلمین ملکی، تنها سلاح در برابر حملات و شبهات را ایمان برشمرد و راه کسب ایمان را توبه عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی وبین الملل، حجت الاسلام والمسلمین «حمید ملکی» معاون تهذیب حوزه‌های علمیه روز گذشته در نخستین جلسه درس اخلاق طلاب مدرسه علمیه نیمه‌وقت عصر جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) که در آمفی‌تئاتر ساختمان شهید بهشتی(ره) برگزار شد، به موضوع خودسازی اشاره و تصریح کرد: تنها سلاح در مقابل حمله‌ها و شبهه‌های جامعه امروز، ایمان است.

معاون تهذیب حوزه‌های علمیه با بیان اینکه راه کسب ایمان، توبه است، اظهار داشت: پشیمانی، عزم و اراده قوی، ادای حق الناس و ادای حق الله از جمله شرایط توبه است.

در پایان جلسه درس اخلاق، پنج نفر از برگزیدگان بهترین خلاصه نویسی از درس‌های اخلاق سال گذشته تجلیل شدند.