برگزاری نمایشگاه آرد و نان در مهدکودک جامعه‌الزهرا(س)

نمایشگاه آرد و نان 3

نمایشگاه آرد و نان با حضور کودکان 4 و 5 ساله مهدکودک شکوفه‌های بهار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نمایشگاه آرد و نان با حضور کودکان دختر و پسر 4 و 5 سال مهدکودک شکوفه‌های بهار برگزار شد.

هدف از برگزاری این نمایشگاه، آشنایی کودکان با با نان به عنوان یکی از مواد غذایی پرمصرف در جامعه ایران، آشنایی با تغذیه سالم، ایجاد علاقه به خوردن نان در صبحانه، تقویت انس کودکان با خداوند و سپاسگزاری به خاطر نعمت‌های خداوند، آشنایی با صرفه‌جویی در مصرف نان، همدلی و مشارکت در کارهای گروهی و همچنین مهارت دست‌ورزی و تقویت اعتماد به نفس بود.

این نمایشگاه دارای غرفه‌های متعددی بود و در غرفه‌های متعدد این نمایشگاه، کودکان با مراحل مختلف تهیه نان شامل کاشت گندم، داشت، برداشت، آسیاب، خمیر کردن و پخت نان آشنا شدند و سپس با خمیرهایی که در اختیار آنان قرار گرفت، نان‌های کوچکی را به کمک مربیان خود طبخ کردند.

کودکان علاوه برآشنایی با مهارت‌های زندگی و اجتماعی یک روز شاد و مفرح را تجربه کردند.