ویژه معقودین سال 96 و 97؛

فراخوان شرکت در طرح زندگی به سبک رضوی

زندگی به سبک رضوی-97

طرح زندگی به سبک رضوی ویژه زوجین جوان با سال عقد 96 به بعد اجرا می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، طرح زندگی به سبک رضوی ویژه زوجین جوان با سال عقد 96 به بعد از سوی مرکز امور بانوان و خانواده آستان قدس رضوی و با همکاری مراکز و مؤسسات مرتبط اجرا می‌شود.

این طرح آموزشی فرهنگی اجتماعی با هدف تقویت و ارتقای عملکرد خانواده ویژه زوج های جوان زائر و مجاور که ثبت رسمی ازدواج از سال 96 به بعد را دارند، طراحی و به مرحله اجرا گذاشته شده است.

این طرح دارای برنامه‌های آموزشی، راهنمایی و مشاوره‌ای است و خدمات و تسهیلات انگیزشی این طرح شامل بهره‌مندی از عنوان خادمیاری افتخاری، اردوهای سه روزه و یک روزه، دعوت به مهمانسرای حرم مطهر و معرفی مراکز تفریحی، درمانی و خرید کالا است.

علاقه‌مندان جهت ثبت نام غیرحضوری از طریق سایت الکترونیکی به نشانی www.farhangi.aqr.ir اقدام کنند، همچنین ثبت نام حضوری از طریق مراجعه به خیابان نواب صفوی ورودی حرم مطهر امام رضا علیه‌السلام، مقبره پیر پالان دوز، اتاق 15 امکان پذیر است.