برگزاری نخستین نشست ازسلسله‌نشست‌های «مهارت‌های کاربردی و کلیدی در تربیت فرزند»

نشست اول تربیت فرزند

نخستین نشست ازسلسله‌نشست‌های «مهارت‌های کاربردی و کلیدی در تربیت فرزند» با موضوع نشست «تکنیک‌های سبک‌های چهارگانه فرزندپروری» ویژه طلاب مدارس علمیه و مراکز تخصصی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سلسله‌نشست‌های «مهارت‌های کاربردی و کليدی در تربيت فرزند» از سوی مرکز تخصصی ادبیات عربی، تاریخ اسلام، تبلیغ، مطالعات اسلامی زنان برگزار می‌شود.

در نخستین نشست از سلسله‌نشست‌ها، سرکار خانم افشاری نژاد استاد جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به موضوع «تکنیک‌های سبک‌های چهارگانه فرزندپروری» می‌پردازد.

این نشست روز پنجشنبه 24 آبان‌ماه ساعت 8 تا 10 در سالن جلسات طبقه چهارم ساختمان شهید بهشتی(ره) برگزار می‌شود.

حضور همه طلاب مدارس و مراکز تخصصی در این نشست‌ها آزاد است.

سلسله‌نشست‌های «مهارت‌های کاربردی و کلیدی در تربیت فرزند» در چهار جلسه از ۲۴ آبان ماه تا ۶ دی ماه روزهای پنجشنبه، یک هفته در میان ساعت ۸ تا ۱۰ برگزار می‌شود.