از سوی مدرسه علمیه صالحات؛

کارگاه «آشنایی با فرقه‌های ضالّه و عرفان‌های نوظهور» برگزار می‌شود

کارگاه آشنایی با فرقه های ضاله و عرفان های نوظهور

کارگاه آموزشی «آشنایی با فرقه‌های ضالّه و عرفان های نوظهور» از سوی مدرسه علمیه صالحات برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم رحیمه جلیل پور روز دوشنبه در گفتگو با واحد خبر با اعلام این مطلب، عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب مدظله العالی سال 83 طی نامه‌ای، شورای عالی انقلاب فرهنگی را به مبارزه با اینگونه انحرافات عرفانی ملزم کرد.

جلیل پور به حدیثی از حضرت امیرالمؤمنین امام علی علیه‌السلام اشاره کرد که در خطبه 147 نهج البلاغه فرمودند: «هرگز نمی‌توانید راه رشد را بیابید، مگر آنکه راه انحراف را هم نشان دهید» و گفت: به منظور آشنایی بیشتر طلاب با فرقه‌های ضالّه، کارگاه آموزشی «آشنایی با فرقه های ضالّه و عرفان‌های نوظهور» از سوی این مدرسه برگزار می‌شود.

وی عنوان کرد: این کارگاه از روز 23 آبان ماه به مدت 6 جلسه روزهای چهارشنبه هر هفته ساعت 12 تا 14 در آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام، طبقه سوم ساختمان شهید بهشتی، مدرسه علمیه صالحات، کلاس 2307 برگزار می‌شود.

مدیر مدرسه علمیه صالحات اظهار داشت: در این کارگاه، سرکار خانم شکیبافر استاد جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به معرفی و تبیین فرقه‌های ضالّه و عرفان‌های نوظهور می‌پردازد.

جلیل پور یادآور شد: حضور طلاب دیگر مدارس علمیه و مراکز تخصصی در این کارگاه آزاد است.