کانون امامت و مهدویت انجمن علمی‌فرهنگی طلاب اعلام کرد:

فراخوان شرکت در مسابقه «از پدری مهربان»

مسابقه از پدری مهربان

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، به مناسبت ایام برکت‌آفرین آغاز امامت و وصایت حضرت ولی‌عصر ارواحنا فداه و با هدف آشنایی با وظایف فردی و اجتماعی منتظران در عصر غیبت و نیز فهم معنای انتظار پویا و زمینه‌ساز ظهور حضرت، مسابقه «از پدری مهربان» از سوی کانون امامت و مهدویت انجمن علمی‌فرهنگی طلاب برگزار می‌شود.

بانوان طلبه که بسته فرهنگی مسابقه را دریافت کرده‌اند،پاسخ سؤالات مطروحه را تا 15 آذرماه، به دفتر انجمن علمی‌فرهنگی طلاب واقع در انتهای طبقه همکف شهید قدوسی رحمه‌الله‌علیه تحویل دهند.

دیگر علاقه مندانی که بسته فرهنگی مسابقه را دریافت نکرده اند، جهت دریافت سؤالات مسابقه به دفتر انجمن علمی فرهنگی طلاب واقع در انتهای طبقه همکف ساختمان شهید قدوسی(ره) مراجعه کنند یا با شماره 32112192 تماس بگیرند.

حضور کارمندان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام نیز در این مسابقه، بلامانع است.