به همت اداره قرآن و حدیث؛

دومین مرحله دوره غیرحضوری سیری در نهج‌البلاغه برگزار می‌شود

نهج البلاغه خوانی

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از آغاز دومین مرحله دوره غیرحضوری سیری در نهج البلاغه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم طیبه سادات طباطبایی روز سه شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: با توجه به اهمیت و ضرورت شناخت سیره و منش حضرت امیرالمؤمنین امام علی علیه‌السلام و غربت‌زدایی از نهج‌البلاغه و معارف بلند این كتاب شریف، دومین دوره نهج‌البلاغه‌خوانی با عنوان «سیری در نهج البلاغه» به همت اداره قرآن و حدیث در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

مدیر کل امور تربیتی اظهار داشت: مرحله دوم این دوره از حکمت 148 تا 317 است و بانوان طلبه تا 20 آذرماه فرصت دارندکه پاسخنامه خود را تحویل دهند.

طباطبایی یادآور شد: طلابی که موفق به شرکت در مرحله اول نشده‌اند، می‌توانند تا 15 آذرماه با ارائه پاسخنامه مرحله اول  به این طرح ملحق شوند.

وی تصریح کرد: بانوان طلبه جهت دریافت اطلاعات و ثبت نام به ورودی ساختمان شهید بهشتی(ره)، سرای ثقلین مراجعه کرده و یا  با شماره تلفن 32112355 تماس بگیرند.

دفترچه سوالات مرحله اول دوره نهج البلاغه خوانی اینجا را از اینجا دریافت کنید.

جهت دریافت دفترچه سوالات مرحله دوم دوره غیرحضوری سیری در نهج البلاغه این پیوند را فعال کنید.