بازدید جمعی از دانشجویان دانشگاه مازندران از جامعه‌الزهرا(س)

بازدید دانشجویان مازندران از جامعه

چهل نفر از دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه مازندران از بخش های مختلف جامعه‌الزهرا علیهاالسلام بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، چهل نفر از دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه مازندران که به مناسبت آغاز امامت امام عصر عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف به قم سفر کرده بودند از جامعه‌الزهرا علیهاالسلام بازدید کردند.

هدف از این بازدید، علاوه بر معرفی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، اعتلای روحیه معنوی، آشنایی دانشجویان با مرکز علوم دینی خواهران و بهره‌گیری از فضای معنوی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و آشنایی بیشتر با شرایط  پذیرش در این مؤسسه علمی حوزوی است.

در این بازدید، سرکار خانم الیزابت، طلبه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از کشور آلبانی برای دانشجویان سخنرانی کرد و به پرسش‌های دانشجویان در مورد مسائل مذهبی و اخلاقی پاسخ داد.

در ادامه، کلیپ معرفی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و شرایط پذیرش در این مؤسسه برای دانشجویان پخش شد و در پایان، دانشجویان از قسمت‌های مختلف جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از جمله خوابگاه، پژوهشگاه، کتابخانه، آموزشگاه بازدید کردند.