چکامه انتظار

نشریه چکامه انتظار

گاهنامه علمی _ تخصصی چکامه انتظار به همت انجمن مهدویت جامعه الزهرا(سلام الله علیها) منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نخستین شماره از گاهنامه تخصصی «چکامه انتظار» از سوی انجمن علمی ـ پژوهشی مهدویت جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) منتشر شد.

نقش انتظار عارفانه در زمینه‌سازی ظهور به قلم فاطمه مجاهدی، نقش زن منتظر در مقابله با تهاجم فرهنگی با تاکید بر دیدگاه مقام معظم رهبری به همت مریم خان جان‌زاده، اثبات وجود امام زمان(عجل‌الله‌تعالی‌فرجه) در آیات قرآن کریم نوشته سیده مریم سیدعربی، مصاحبه با حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا نصوری با موضوع مهدویت، معرفی کتاب الغیبه، معرفی نرم‌افزار کتابخانه مهدویت و معرفی انجمن علمی ـ پژوهشی مهدویت جامعه الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از مباحث مطرح شده در این نشریه است.

در بخشی از مقاله نقش انتظار عارفانه در زمینه‌سازی ظهور می‌خوانیم: «منتظران واقعی تنها به خویش نمی‌پردازند؛ بلکه مراقب حال جامعه و یکدیگرند، زیرا برنامه عظیم و سنگینی که انتظارش را می‌کشند برنامه‌ای فردی نیست و باید به صورت دسته‌جمعی و همگانی اجرا شود. کوشش‌ها و تلاش‌ها باید هماهنگ و به عمق و وسعت همان برنامه انقلاب جهانی باشد؛ در نتیجه سازندگی و اصلاح از حوزه مسایل فردی به جامعه هم منتقل خواهد شد.»

گفتنی است، انجمن‌هاي علمي ـ پژوهشي با هدف حمايت، تقويت و ترويج فرهنگ پژوهش و ارتقاي روحيه و بنيه علمي طلاب مستعد جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از ابتدای بهمن ماه سال 1395 به انتشار و تدوین نشريات داخلي در هفت رشته تخصصي اقدام کرده است. در حال حاضر اولين دستاورد اين نشريات، نشريه انجمن علمي ـ پژوهشي مهدويت، با عنوان »چکامه انتظار« است که با همت معاونت پژوهش جامعه الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با مدیرمسؤولی و سردبیری ریحانه حقانی به زیور طبع آراسته شده است.

مطالب مرتبط :

نظری هنوز ارسال نشده است.