برگزاری کارگاه ارزشیابی و طرح سؤال ویژه اساتید

کارگاه ارزشیابی اساتید

پنجمین کارگاه ارزشیابی و طرح سؤال با حضور 15 نفر از اساتید جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، کارگاه ارزشیابی و طرح سؤال از سوی اداره امور اساتید ویژه اساتید جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

در این کارگاه که به مدت دو روز در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 7 و 8 آذرماه تشکیل شد، 15 نفر از اساتید جامعه‌الزهرا علیهاالسلام که کارگاه فنون نوین روش تدریس را گذرانده‌اند، حضور یافتند.

اساتید شرکت‌کننده در کلاس به چهار گروه «ادبیات عرب»، «ادبیات فارسی» ، «تفسیر و علوم قرآن» و گروه تلفیقی از «تاریخ  و اخلاق» تقسیم شدند و کار عملی خود را به صورت گروهی ارائه دادند.

حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین ولی اله هاشم پور، استاد مدعو این کارگاه پس از توضیحات مفصل در مورد جزوه آموزشی ارزشیابی پیشرفت تحصیلی و طرح سؤال، به بیان و تفصیل انواع و اقسام سؤالات تفصیلی، عینی، ذهنی و غیره پرداخت.

مدیر گروه آموزش تعلیم و تربیت اسلامی سؤالاتی را به عنوان نمونه، همراه با بیان اشکالات آن، به سمع و نظر اساتید رساند.

استاد شرکت‌کننده در کارگاه با دقت گزارش گروه‌ها را مورد نقد و بررسی قرار دادند.

فعالیت تکمیلی کارگاه به صورت فردی و در قالب فایل ورد یا پاورپوینت توسط اساتید به ایمیل اداره اساتید به نشانی edareasatid@Gmail.com یا ارائه آن به دفتر اداره امور اساتید تا 20 دی‌ماه صورت می‌گیرد.

پس از پایان این دوره، گواهینامه شرکت در این کارگاه به اساتید شرکت‌کننده اهدا می‌شود.

گفتنی است؛ اداره امور اساتید در نظر دارد در تعطیلات دو ترم تحصیلی، دوره‌های طرح معرفت ویژه اساتید را برگزار کند.