استقبال نمادین کودکان مهد از ورود حضرت معصومه(س) به قم

مهد کودک -استقبال نمادین حضرت معصومه

مراسم سالروز ورود حضرت معصومه علیهاالسلام به قم، با استقبال نمادین نونهالان و خردسالان مهدکودک شکوفه های بهار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، همزمان با 23 ربیع الاول مراسم استقبال نمادین کودکان مهدکودک شکوفه های بهار از ورود حضرت معصومه علیهاالسلام به قم، روز شنبه 10 آذرماه در دو نوبت صبح و عصر در مهدکودک شکوفه‌های بهار برگزار شد.

گروه‌های مختلف کودکان با تجمع 600 نفره خود در نمازخانه مهدکودک با برگزاری برنامه‌های مختلف این روز تاریخی را گرامی داشتند.

این مراسم با صدای نقاره‌خانه آستان مقدس حرم حضرت معصومه علیهاالسلام، آغاز شد و کودکان با زمزمه سرود «دسته گل محمدی به شهر قم خوش آمدی/بانوی ملک سرمدی به شهر قم خوش آمدی» وارد نمازخانه شدند.

در این روز، مهدکودک حال و هوای دیگری داشت و کودکان یک پارچه در شادی و سرور بودند.

گروهی از نونهالان با پوشش‌های سبزرنگ، خادمان حرم بودند که به جمعیت حاضر در کاروان، خوشامد می‌گفتند، گروهی دیگر گل و پرچم‌های متبرک به نام حضرت را در دست داشتند، گروهی شکلات در بین حضار پخش می‌کردند تا بدین نحو ارادت و دلدادگی خود را به خاندان با کرامت ائمه اطهار علیهم‌السلام ابراز کنند.

در ادامه مراسم، کودکان با دسته‌های گل، حرم مطهر را گلباران کردند و به صورت دسته جمعی به آن بانوی گرامی سلام دادند.

گروه همخوانی کودکان نیز به اجرای سرود پرداختند و مراسم با مولودی خوانی و قرائت دعای فرج به پایان رسید.