فصلنامه علمی ـ تخصصی نامه جامعه

نامه جامعه

«نامه جامعه» فصلنامه علمی ـ تخصصی جامعه الزهرا(سلام‌الله‌علیها) در زمینه معارف اسلامی است.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نشریه نامه جامعه پس از یک دهه انتشار در زمینه فرهنگی ـ اجتماعی با 111 شماره، از زمستان 1393 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به جمع نشریات علمی ـ تخصصی در موضوع معارف اسلامی پیوست.

این نشریه می‌کوشد تا با نشر مقالات در این زمینه، ضمن ارائه دستاوردهای نو، فضای مناسبی برای تضارب آرا و اندیشه‌ها در حوزه معارف اسلامی فراهم کند.

در طول سه سال فعالیت «نامه جامعه» در دوره جدید، این مجله با استقبال خوبی از سوی محققان و پژوهشگران عرصه معارف دینی روبه‌رو شده است؛ به طوری که مقالات دریافتی از پژوهشگران در طول این مدت، به حدود 360 مقاله رسیده که تاکنون 60 مقاله در ده شماره منتشر شده است.

اساتید، محققان و پژوهشگران عرصه معارف اسلامی می‌توانند حاصل تلاش‌های علمی خود را در پنج گرایش‌ تفسیر و علوم قرآن و حدیث، فقه و حقوق، سیره و تاریخ، اخلاق و تربیت، فلسفه، کلام و عرفان جهت انتشار به دفتر فصلنامه ارسال کنند.

گفتنی است، فصلنامه «نامه جامعه» به صاحب امتیازی جامعه الزهرا(سلام‌الله‌علیها) و مدیر مسؤولی و سردبیری سرکار خانم فریده پیشوایی از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا(سلام‌الله‌علیها) منتشر می شود.

مطالب مرتبط :

نظری هنوز ارسال نشده است.