بازدید مدیر جامعه‌الزهرا از مدرسه علمیه صالحات

بازدید مدیر جامعه از مدرسه صالحات

مدیر جامعه الزهرا در بازدید از مدرسه علمیه صالحات از اصلاح و بازنگری در ساختار این موسسه علمی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سیدمحمود مدنی در بازدید از مدرسه علمیه صالحات، در جریان فعالیت‌های آموزشی و تربیتی طلاب این مدرسه علمیه قرار گرفت.

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام با قدردانی از فعالیت‌های صورت گرفته و در حال اجرا در این مدرسه علمیه بیان داشت: با توجه به انتساب این مجموعه بزرگ علمی آموزشی به حضرت صدیقه طاهره علیهاالسلام همه باید با تمام توان در خدمت این مجموعه فاخر باشیم.

وی در ادامه گفت: نیازهای واقعی برخی بخش‌ها و واحدها به نیروی انسانی با اصلاح و بازنگری در ساختار جامعه الزهرا علیهاالسلام در آینده نزدیک مرتفع خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مدنی با تاکید بر ارتقاء مباحث اخلاقی و تربیتی اظهار داشت: باید تلاش کنیم فضای اخلاقی مراکز آموزشی در تراز جامعه الزهرا علیهاالسلام قرار گیرد.

در ابتدای این بازدید سرکار خانم جلیل‌پور مدیر مدرسه علمیه صالحات و برخی مسوولان این مدرسه، گزارشی از روند فعالیت‌ها ارائه و برخی مسائل و نیازمندی‌های موجود در این مدرسه علمیه را مطرح کرد.