از سوی مرکز تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی؛

کارگاه دو روزه «سواد رسانه‌ای» برگزار می‌شود

کارگاه سواد رسانه - 1

کارگاه دو روزه «سواد رسانه‌ای» ویژه طلاب مراکز تخصصی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مرکز تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی با توجه به نیازسنجی طلاب سطح سه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی «سواد رسانه‌ای» کرده است.

در این کارگاه که جناب آقای بذرافشان به تبیین این موضوع می‌پردازد، حضور طلاب مراکز تخصصی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در این کارگاه آزاد است.

کارگاه سواد رسانه‌ای به مدت دو جلسه روزهای پنجشنبه 29 آذر و 6 دی ماه ساعت 8 تا 10 در سالن جلسات طبقه زیرزمین ساختمان شهید بهشتی(ره) برگزار می‌شود.

مهلت ثبت نام در این کارگاه تا روز سه شنبه 20 آذرماه تمدید شده است و علاقه‌مندان جهت شرکت در این کارگاه می‌توانند به دفتر مرکز اخلاق و تربیت اسلامی مراجعه کرده و یا با شماره تلفن 32112183 تماس بگیرند.