سخنرانی استاد فرحزاد در درس اخلاق طلاب جامعه‌الزهرا(س)

درس اخلاق فرحزاد

جلسه درس اخلاق طلاب جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با حضور طلاب مراکز و مدارس علمیه و با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین فرحزاد برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جلسه درس اخلاق طلاب جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با حضور طلاب مدارس علمیه و مراکز تخصصی از سوی اداره کل امور تربیتی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حبیب الله فرحزاد، استاد اخلاق حوزه علمیه در این جلسه حضور دارد و به ادامه مباحث گذشته که انواع بلاها و مصیبت هایی که انسان دچار می شود و موضوع صبر در برابر مشکلات می‌پردازد.

این جلسه درس اخلاق روز چهارشنبه، 29 فروردین ماه ساعت 10 صبح در تالار بیداری اسلامی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) تشکیل می‌شود.

گفتنی مسابقه خلاصه‌نویسی از بیانات ارزشمند اساتید درس اخلاق نیز همچون جلسات درس اخلاق گذشته برگزار می‌شود و طلاب می‌توانند در مسابقه شرکت کنند.