پیش‌دفاع از رساله علمی «الگوگیری و بهره‌مندی انسان از حکمت و نظام حکیمانه خداوند»

اطلاعیه پیش دفاع با موضوع الگوگیری و بهره مندی انسان از حکمت و نظام حکیمانه خداونددوشنبه 20آذر ساعت12

جلسه پیش‌دفاع از رساله علمی سطح چهار اسلام‌شناسی با موضوع «الگوگیری و بهره‌مندی انسان از حکمت و نظام حکیمانه خداوند» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جلسه پیش‌دفاع از رساله علمی سطح چهار رشته اسلام‌شناسی با موضوع «الگوگیری و بهره‌مندی انسان از حکمت و نظام حکیمانه خداوند» توسط سرکار خانم مریم توانایی رنجبر برگزار می‌شود.

جناب آقای صالح قنادی، استاد راهنما و سرکار خانم اعظم وفایی، مشاور این رساله علمی هستند، همچنین حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسین شفیعی دارابی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد فلاحی قمی، داوری این رساله را به عهده دارند.

این جلسه، روز سه‌شنبه 20 آذرماه ساعت 12:30 در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.