از سوی معاونت پژوهش صورت گرفت؛

نامگذاری ایام هفته پژوهش در جامعه الزهرا

هفته پژوهش

به مناسبت بزرگداشت هفته پژوهش، ایام این هفته در معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام نامگذاری شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، ایام هفته پژوهش با هدف ارائه نگاه کلان معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام به مقوله پژوهش و ترغیب و تشویق طلاب در این راستا نامگذاری شد.

بر این اساس «پژوهش، برون‌داد و سنجش علم» «پژوهش و اخلاق پژوهشگری» «پژوهش، حوزه علمیه و انقلاب اسلامی» «پژوهش و پژوهشگری نوین» «پژوهش، تولیدات پژوهشی و کاربست دانش» و «پژوهش، علم نافع و پژوهش های کاربردی» به ترتیب عناوین روزهای شنبه 24 تا پنجشنبه 29 آذرماه سال 1397 انتخاب شد.

شرکت فعال در نمایشگاه هفته پژوهش در مصلای قدس قم، برگزاری همایش‌، نشست‌ها و کارگاه‌های علمی پژوهشی و تجلیل از پژوهشگران عرصه های مختلف در جامعه الزهرا علیها‌السلام از دیگر برنامه‌های معاونت پژوهش این موسسه علمی است.

ایام هفته پژوهش