در حاشیه برگزاری جلسه درس اخلاق صورت گرفت؛

تجلیل از طلاب برگزیده جامعه‌الزهرا در بیست و سومین جشنواره قرآنی حدیثی المصطفی

تجلیل از برگزیدگان جشنواره قرآنی حدیثی 2

طلاب غیرایرانی برگزیده در بیست و سومین جشنواره قرآنی حدیثی المصطفی در حاشیه جلسه درس اخلاق تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، طلاب برگزیده در بیست و سومین جشنواره قرآنی حدیثی المصطفی روز یکشنبه پس از برگزاری جلسه درس اخلاق طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین ماندگاری استاد اخلاق حوزه، سرکار خانم طباطبایی مدیر کل امور تربیتی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین برزگر به نمایندگی از معاونت آموزشی تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام مورد تجلیل قرار گرفتند.

بیست و سومین جشنواره بین‌المللی قرآنی حدیثی جامعه‌المصطفی، بهمن ماه سال جاری با حضور طلاب غیرایرانی در رشته‌های حفظ کل قرآن، قرائت، تحقیق و ترتیل برگزار شد.

در این جشنواره که با حضور ۶ هزار شرکت‌کننده داخل کشور و ۵ هزار نفر در خارج از کشور در دو بخش معارفی(کتبی) و شفاهی به صورت آنلاین برگزار شد، 10 نفر از طلاب غیرایرانی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام حائز رتبه‌های برتر شدند و مورد تجلیل قرار گرفتند.

در این جشنواره، سرکار خانم فاطمه دانش از مدرسه علمیه مشکات در رشته مطالعات قرآنی (کتاب آیات حیات) حائز رتبه اول شد، همچنین سرکار خانم زهرا فقیهی از مدرسه علمیه مشکات در رشته حفظ 10 جزء قرآن کریم و سرکار خانم مرضیه روحانی از مدرسه علمیه بینات در رشته حفظ 5 جزء قرآن کریم حائز رتبه دوم شدند.

سرکار خانم نفیسه فاضل زاده طلبه فارغ التحصیل جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در رشته حفظ کل قرآن کریم شایسته تقدیر شد، همچنین از مرکز تخصصی طلاب غیرایرانی، خانم ها فاطمه مهدوی در رشته تفسیر ترتیبی (کتاب المعنی) و فاطمه محقق در رشته تفسیر ترتیبی (کتاب المعنی) مطالعات حدیثی (حدیث خوانی روشمند) حائز رتبه شایسته تقدیر شدند.

خانم ها ناظره بتول در رشته حفظ 15 جزء و معصومه ابراهیم در رشته مطالعات قرآن (کتاب آیات قرآنی) که از مدرسه علمیه مشکات هستند، به رتبه شایسته تقدیر دست یافتند.

سرکار خانم معصومه زهرا جعفری از مرکز آموزش غیرحضوری در رشته حفظ 15 جزء قرآن کریم و سرکار خانم فاطمه صابری از مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآن در رشته مطالعات حدیثی (حدیث خوانی روشمند) رتبه شایسته تقدیر را کسب کردند.

جهت مشاهده اسامی برگزیدگان جشنواره قرآنی حدیثی المصطفی این پیوند را فعال کنید.