تشکیل کارگروه اروپا و آمریکا در اداره کل هماهنگی امور طلاب غیرایرانی

در نخستین جلسه کارگروه اروپا و آمریکا در اداره کل هماهنگی امور طلاب غیرایرانی مقرر شد برنامه آموزشی طلاب اروپا و آمریکا با توجه به نیازها و اقتضائات منطقه‌ای آنان بازبینی شود.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، نخستین جلسه رسمی کارگروه اروپا و آمریکا با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی تبار، مدیرکل هماهنگی امور طلاب غیرایرانی، کارشناسان و فعالان عرصه بین‌الملل و مدیران واحدهای مرتبط برگزار شد.

در این جلسه اهداف شورای تخصصی امور طلاب غیرایرانی از تدوین طرح تشکیل کارگروه‌های منطقه‌ای و وظایف این کارگروه‌ها تبیین شد.

در ادامه، اعضای کارگروه به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود برای دست‌یابی به اهداف و برنامه‌ریزی بهتر برای طلاب و دانش آموختگان اروپا و آمریکا پرداختند.

در پایان مقرر شد که برنامه آموزشی طلاب اروپا و آمریکا با توجه به نیازها و اقتضائات منطقه‌ای آنان بازبینی شود.