دیدار مدیر و شماری از مسئولان و طلاب جامعه الزهرا(س) با خانواده شهید لطفی

دیدار با خانواده شهید لطفی

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمود مدنی به همراه شماری از مسئولان و طلاب جامعه الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با خانواده شهید مدافع حرم، محمدمهدی لطفی نیاسر دیدار و گفتگو کردند و شهادت این پاسدار اسلام را به ایشان تبریک و تسلیت گفتند.

در این دیدار مدیر جامعه الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با اشاره به اینکه شهادت افتخاری بزرگ است که توفیق آن به هر کس داده نمی‌شود بیان داشت: طبق آمار حدود هشتاد درصد مرگ‌ها به خاطر ایست قلبی و تصادفات رانندگی است، خوشا به سعادت کسانی که با شهادت از دنیا می‌روند.

وی با اشاره به روایتی درباره افضلیت شهدای بحر، گفت: از این روایت برداشت می‌شود که مکان شهادت در میزان فضیلت آن موثر است، اینکه کسی با وجود هجمه‌های گسترده، در یک کشور غریب به شهادت برسد از فضیلت مضاعفی برخوردار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین مدنی با اشاره به مجاهدت‌های مدافعان حرم اظهار داشت: اگر این جانفشانی‌ها نبود الان معلوم نبود کربلا و نجف چه وضعیتی داشت. امیدواریم خداوند قلب همه خانواده‌های شهدا و ایثارگران مدافع حرم را با پیروزی نهایی شاد کند.

گفتنی است، همسر شهید مدافع حرم، محمدمهدی لطفی نیاسر از طلاب سطح چهار جامعه الزهرا(سلام‌الله‌علیها) است.