به همت اداره قرآن و حدیث؛

برنامه‌های قرآنی ویژه طلاب بین‌الملل خوابگاهی در فروردین ماه برگزار شد

جامعه الزهرا

مدیر امور خوابگاه های جامعه الزهرا (سلام الله علیها) از برگزاری دوره های حفظ وکارگاه تجوید عملی ویژه طلاب غیر ایرانی خوابگاه حضرت خدیجه (سلام الله علیها ) در ایام آغازین سال 1397 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، سرکار خانم اشرف سادات ارمکان رئیس امور خوابگاه ها روز پنجشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: برنامه‌های قرآنی در ایام آغازین سال 97 با حضور اساتید قرآنی و طلاب بین الملل خوابگاهی برگزار شد.

وی اظهار داشت: هدف از برگزاری این برنامه ها در ایام نوروز، انس هرچه بیشتر طلاب بین الملل با گنجینه ارزشمند کلام وحی بود.

مدیر امور خوابگاه‌های جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) گفت: این برنامه‌ها در رشته‌های حفظ و کارگاه‌های قرائت قرآن کریم و به منظور بهره‌مندی از فرصت‌های نوروزی با حضور طلاب مستعد و علاقمند بین الملل برگزار شد و مورد استقبال این عزیزان قرار گرفت.