سومین مرحله دوره غیرحضوری «سیری در نهج البلاغه» برگزار می‌شود

نهج البلاغه

مدیر اداره کل تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از برگزاری سومین مرحله دوره سیری در نهج البلاغه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم طیبه سادات طباطبایی روز پنجشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: با توجه به اهمیت و ضرورت شناخت سیره و منش حضرت امیرالمؤمنین علیه‌السلام و آشنایی طلاب با نهج البلاغه و معارف بلند این كتاب  شریف، سومین مرحله سیری در نهج البلاغه به همت اداره قرآن و حدیث در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

مدیر کل امور تربیتی گفت: این طرح از مهر سال 97 آغاز شد و مورد استقبال و تأیید اساتید و طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام قرار گرفته است.

طباطبایی افزود: برای مرحله سوم این دوره، حکمت‌های 317 تا 480 نهج البلاغه در نظر گرفته شده است و طلابی که موفق به شرکت در مراحل قبل نشده‌اند می‌توانند تا 20 دی پاسخنامه سه مرحله را به اداره تحویل دهند.

وی در پایان گفت: بانوان طلبه می‌توانند جهت دریافت اطلاعات و ثبت نام به ورودی ساختمان شهید بهشتی، سرای ثقلین مراجعه کرده و یا  با شماره تلفن 32112355 تماس بگیرند.

دفترچه سوالات مرحله اول دوره نهج البلاغه خوانی اینجا را از اینجا دریافت کنید.

جهت دریافت دفترچه سوالات مرحله دوم دوره غیرحضوری سیری در نهج البلاغه این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله سوم سیری در نهج البلاغه این پیوند را فعال کنید.