نصب بیش از 80 عنوان تابلوی اعلانات در آموزشگاه امام رضا(ع)

تابلو اعلانات

رییس اداره هماهنگی مجتمع‌های آموزشی از نصب بیش از 80 مورد، عنوان تابلوهای اعلانات در بحث فضاسازی محیطی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم زهرا احسانی روز پنجشنبه در گفتگو با واحد خبر، با اشاره به نصب بیش از 80  مورد عنوان تابلو و بردها در آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام عنوان کرد: این فعالیت در فاز دوم ساماندهی تابلو اعلانات در خصوص فضاسازی محیطی از سوی اداره هماهنگی مجتمع آموزشی امام رضا علیه‌السلام صورت گرفت.

رییس اداره هماهنگی مجتمع آموزشی امام رضا علیه‌السلام تصریح کرد: با توجه به افزایش روزافزون تعداد اطلاعیه‌ها و فراخوان‌ها، مدیریت و کنترل در اطلاع‌رسانی‌ها و اختصاص بردها به موضوعات مورد نیاز طلاب در دستور کار قرار گرفت.

احسانی افزود: در این طرح، نصب اطلاعیه‌های آموزشی، فرهنگی تربیتی و پژوهشی ویژه مدارس علمیه و مراکز تخصصی از سوی مدیریت این واحدهای آموزشی صورت می گیرد و تابلو خدمات عمومی جهت اطلاع‌رسانی‌های شخصی و عمومی اساتید، طلاب و کارمندان در اختیار اداره هماهنگی مجتمع آموزشی امام رضا علیه‌السلام است.