سخنرانی آیت‌الله سعیدی در درس اخلاق جامعه‌الزهرا(س)

درس اخلاق

درس اخلاق جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با سخنرانی آیت الله سعیدی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جلسه درس اخلاق طلاب جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با حضور طلاب مدارس علمیه و مراکز تخصصی از سوی اداره کل امور تربیتی برگزار می‌شود.

آیت الله «سیدمحمد سعیدی» امام جمعه قم و تولیت آستان مقدس حرم حضرت فاطمه معصومه(سلام‌الله‌علیها) در این جلسه حضور دارد و به ادامه مباحث گذشته درباره مبحث قاعده اطاعت و تبعیت و رویکرد مردم نسبت به این قاعده می‌پردازد.

این جلسه درس اخلاق روز یکشنبه، 2 اردیبهشت ماه ساعت 10 صبح در تالار بیداری اسلامی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) تشکیل می‌شود.

گفتنی مسابقه خلاصه‌نویسی از بیانات ارزشمند اساتید درس اخلاق نیز همچون جلسات درس اخلاق گذشته برگزار می‌شود و طلاب می‌توانند در مسابقه شرکت کنند.