برگزاری آخرین نشست «مهارت‌های کاربردی و کلیدی در تربیت فرزند»

نشست چهارم

آخرین نشست از سلسله‌نشست‌های «مهارت‌های کاربردی و کلیدی در تربیت فرزند» با موضوع «تکنیک‌های افزایش رفتارهای مطلوب و کاهش رفتارهای نامطلوب» برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، چهارمین و آخرین نشست از سلسله‌نشست‌های «مهارت‌های کاربردی و کلیدی در تربیت فرزند» ویژه طلاب مدارس علمیه و مراکز تخصصی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

سلسله‌نشست‌های «مهارت‌های کاربردی و کلیدی در تربیت فرزند» از سوی مرکز تخصصی ادبیات عربی، تاریخ اسلام، تبلیغ، مطالعات اسلامی زنان در سه جلسه برگزار شد و چهارمین نشست از این برنامه با عنوان نشست «تکنیک‌های افزایش رفتارهای مطلوب و کاهش رفتارهای نامطلوب» برگزار می‌شود.

سرکار خانم افشاری نژاد استاد جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در این جلسات حضور یافت و به تبیین موضوعات مطرح شده در این نشست‌ها پرداخت.

چهارمین نشست با عنوان «تکنیک‌های افزایش رفتارهای مطلوب و کاهش رفتارهای نامطلوب» روز پنجشنبه، 6 دی‌ ساعت 8 تا 10 در سالن جلسات طبقه چهارم ساختمان شهید بهشتی(ره) برگزار می‌شود.