زمینه‌ها و علل گرایش به جریان‌های انحرافی در حوزه مهدویت بررسی می‌شود

image_2018_12_23-13_21_20_345_db3

نشست علمی آموزشی با موضوع «بررسی زمینه‌ها و علل گرایش به جریان‌های انحرافی در حوزه مهدویت» با محوریت جریان‌های انحرافی معاصر برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، هشتمین نشست علمی آموزشی «بررسی زمینه‌ها و علل گرایش به جریان‌های انحرافی در حوزه مهدویت با محوریت جریان‌های انحرافی معاصر» از سوی مرکز تخصصی فلسفه و کلام اسلامی و با همکاری گروه علمی کلام اسلامی برگزار می‌شود.

در این نشست، حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر محمد شهبازیان استاد حوزه و دانشگاه و عضو گروه مهدویت پژوهشگاه بین‌المللی المصطفی به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این نشست روز شنبه 8 دی ساعت 12:15 تا 14 در سالن اجتماعات طبقه چهارم ساختمان شهید بهشتی(ره) برگزار می‌شود.

حضور طلاب مراکز و مدارس علمیه در این نشست آزاد است و علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام می‌توانند تا روز سه شنبه 4 دی ساعت 8 تا 11 به دفتر آموزش مرکز تخصصی فلسفه و کلام اسلامی مراجعه کرده و یا با شماره 32112080 تماس بگیرند.