اعلام اسامی برگزیدگان مسابقه «همنام گل‌های بهاری»

مسابقه همنام گل های بهاری

20 نفر از طلاب به عنوان برگزیدگان مسابقه کتابخوانی «همنام گل‌های بهاری» معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین تهرانی روز دوشنبه در گفتگو با واحد خبر با اعلام نتایج مسابقه «همنام گل‌های بهاری» گفت: این مسابقه به مناسبت گرامیداشت روزکتاب و کتابخوانی و گسترش فرهنگ کتابخوانی برگزار شد.

معاون فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام افزود: این مسابقه برگرفته از کتاب «همنام گل های بهاری» نوشته حسین سیدی ساروی و با موضوع «نگاهی نو به زندگی و شخصیت پیامبر اسلام(ص)» بود که همزمان با روز میلاد پیامبر گرامی اسلام صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم بین طلاب توزیع شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین تهرانی یادآور شد: این مسابقه به همت اداره کل امور فرهنگی ویژه خواهران طلبه حضوری به اجرا درآمد.

وی با اشاره به اعلام نتایج این مسابقه، گفت: از میان 150 نفر شرکت‌کننده در این مسابقه، تعداد 84 نفر امتیاز کامل را کسب کردند که بر اساس قرعه، به 20 نفر جوایزی اهدا می شود.

معاون فرهنگی تبلیغی ادامه داد: خانم‌ها حدیثه قنبری، فاطمه پرهون، فاطمه شجعان، حدیثه سلطانی، فرشته ساریخانی، معصومه فریدیان، فاطمه شیری، مهدیه رستمی، دلارام کیانی، صدیقه عبداللهی، مریم سلطانی، نرگس دادگر، فاطمه شاهسون بغدادی، معصومه تواضعی، ربابه معارفوند، نرجس ناصرزاده، نرگس سادات بنیادی، فاطمه‌سادات موسوی کهنمویی، زینب صالحی و محبوبه تشکری نیا به قید قرعه انتخاب شدند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین تهرانی تصریح کرد: برگزیدگان می توانند جهت دریافت جوایز خود به طبقه فوقانی مهد کودک، دفتر اداره فرهنگی غیرحضوری مراجعه کنند.