نتایج مسابقه کتابخوانی «روشنا 2» اعلام شد

روشنا

نتایج مسابقه کتابخوانی روشنا 2 ویژه طلاب مراکز تخصصی از سوی مرکز تخصصی حکمت اسلامی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نتایج مسابقه کتابخوانی «روشنا 2» از سوی مرکز تخصصی حکمت اسلامی اعلام شد.

سرکار خانم محدثه برزگر طلبه سطح سه رشته فلسفه اسلامی، سرکار خانم رئوفی تبار طلبه سطح سه رشته کلام اسلامی، سرکار خانم سکینه جدی طلبه سطح سه رشته مهدویت، سرکار خانم زهره خلیلی طلبه سطح چهار رشته کلام اسلامی، سرکار خانم عاطفه نیکوحرف طلبه سطح سه فلسفه اسلامی، سرکار خانم کوثرسادات هاشمی و سرکار خانم سیده خدیجه هاشمی‌نسب طلاب سطح سه رشته کلام اسلامی به عنوان برگزیدگان این مسابقه معرفی شدند.

سلسله‌مسابقات کتابخوانی روشنا به همت مرکز تخصصی حکمت اسلامی و با هدف ارتقای سطح علمی طلاب تحصیلات تکمیلی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

تاکنون دو مسابقه از سلسله‌مسابقات برگزار شده است، نخستین دوره مسابقات کتابخوانی روشنا، تابستان سال گذشته برگزار شد، دومین دوره مسابقه کتابخوانی روشنا نیز با معرفی کتاب «ره افسانه (نقد و بررسی فرقه یمانی بصری)» تألیف محمد شهبازیان برگزار شد.