از سوی اداره کل امور تربیتی؛

مسابقه «مسیر طلبگی» برگزار می‌شود

مسابقه مسیر طلبگی

مسابقه «مسیر طلبگی» برگرفته از ویژه‌نامه مسیر طلبگی ویژه طلاب مدارس علمیه و مراکز تخصصی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم طیبه سادات طباطبایی روز یکشنبه در گفتگو با واحد خبر به برگزاری مسابقه «مسیر طلبگی» اشاره کرد و گفت: این مسابقه از سوی اداره کل تربیتی ویژه طلاب مدارس علمیه و مراکز تخصصی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

مدیر کل امور تربیتی افزود: اداره کل امور تربیتی با هدف آشنایی طلاب با رسالت‌ها و زیّ طلبگی اقدام به تدوین  نخستین ویژه‌نامه تربیتی با عنوان «مسیر طلبگی» در آبان ماه سال جاری کرده است.

طباطبایی ادامه داد: باتوجه به فرهنگ‌سازی و گفتمان‌سازی اهداف و رسالت‌های طلبگی، مسابقه بزرگ مسیر طلبگی برگرفته از این ویژه‌نامه برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: این ویژه‌نامه در اختیار مدارس علمیه و مراکز تخصصی قرار گرفته است، همچنین تعدادی از آن توسط نمایندگان تربیتی سرویس‌های نقلیه توزیع شد.

مدیر کل امور تربیتی، مهلت ارسال پاسخنامه این مسابقه را تا 30 بهمن اعلام کرد و گفت: علاقه‌مندان به شرکت در مسابقه می‌توانند پاسخنامه‌های خود را به واحد تربیتی مدارس و مراکز تخصصی و اداره امور تربیتی واقع در ساختمان اداری خواهران تحویل دهند.

طباطبایی در پایان یادآور شد: به 15 نفر از برگزیدگان این مسابقه، جوایز ارزنده ای اهدا می‌شود.

جهت مشاهده ویژه‌نامه مسیر طلبگی و پرسشنامه مسابقه «مسیر طلبگی» این پیوند را فعال کنید.